Täällä on ryhdytty kaikin keinoin torjumaan neulemasennusta.

 

1. Lankaterapia

Valitettavasti tämä terapia on tällä hetkellä hieman liian kallista minun kukkarolleni, joten oli tyydyttävä muutamaan tarjouskerään Novita Cloudia, ja netistä tilasin muutaman kerän Lopia, joka ei kuitenkaan ole vielä tullut.  Toistaiseksi tämän terapian teho on ollut heikko, johtuen varmaankin terapian vähäisyydestä.

2.  Uusia haasteita

Lähdin mukaan tähän, jos vaikka tulisi jotain oikein haastavaa neulottavaa tämän puitteissa.  Uudet haasteet helpottaisivat masennusta taatusti.

3.  Mysteeri KAL

Mysteerineulonta on yleensä hauskaa.  On mielenkiintoista katsoa, miten työ etenee, ja arvailla, mitä on seuraavaksi tulossa.  Tämäkin todennäköisesti tepsii neulemasennukseen. 

4. Neulekone

En ole kahteen vuoteen koskenutkaan neulekoneeseen.  Niinpä menin nyt muutaman vuoden tauon jälkeen Kansalaisopiston neulekonekurssille.  Ei tuo oikeastaan mikään kurssi ole, vaan enemmänkin neulekonekerho.  Useimmat tuolla kurssilla olevat ovat olleet siellä vuosikausia, eivätkä mitään opastusta juurikaan kaipaa.  Ensimmäisellä kurssikerralla palauttelin asioita mieleeni, ja sain aikaiseksi kaulaliinan:

Mutta tuon kaulaliinan jälkeen innostuin kokoamaan koneen kotonakin, ja tulossa on villatakki tyttärelle:

 

Parhaalta parannuskeinolta neulemasennukseen tuntui siis tuo neulekoneen esiinottaminen.  Ehkä pian puikoillekin pääsee jotain.