Tämän viikon olen neulonut pipoja ison kasan neulekoneella.  Punavalkoiset menevät pukinkonttiin edellisessä postauksessa olleiden punaisten kaulaliinojen kanssa.  Mutta eivät meidän pukinkontiin, vaan nämä olivat tilaustyö eräälle vakioasiakkaalle. 
Yksi pipoista ei kuulu joukkoon.  Valko-oranssi pipo oli koekappale, jonka meidän eskarilainen omi itselleen, vaikka olinkin ajatellut alunperin värejä valitessani itseäni.  Lankana näissä kaikissa on Lanett.



Lapset fimoilivat nukkekotiin kaikenlaista.  Kuvasta pitäisi löytyä mansikkakakku, uimarengas, appelsiineja, jäätelötötteröitä, hiustenkuivain, jalkapallo ja ties mitä muuta.  Jep jep...pitänee varmaan tehdä nukkekotiin muutama kaappi, jotta saan nuo kaikki piiloon, mutta voin kuitenkin lapsille sanoa, että ne ovat nukkekodissa.



Itse tein nukkekotiin jääkaapin, kiitos ideasta kuuluu jälleen Malmströmeille.
Minulla ei vain ollut samanlaista tuttirasiaa kuin heillä kierrätettäväksi, koska meidän nuorimmainen ei ole tuttia koskaan huolinut.



Eilisiltana, kun vihdoin sain pipot valmiiksi, tein pikaisesti tällaisen tonttuneidin takanreunalle vahtimaan onko meillä kilttejä lapsia.  Tontun vartalo ja pää ovat neulahuovutetut Pirtin huovutusvillasta, ja mekko on neulottu ja hattu virkattu jostakin vuosikerta jämälangasta, josta minulla ei ole aavistustakaan mitä lankaa se on tai mitä olen siitä alunperin tehnyt.